Gospona Šprajca su vugnuli z Dnevnika

Kak sme imeli za prečitati na portalu Index.hr, voditelja Dnevnika na HTV-ju gospona Šprajca su vugnuli z voditeljskoga mesta.

Gospon Šprajc je pokazal da novinar ne mora misliti z glavu svojega glavno komandujučega. Kak je povedala glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin Jelenc, v.d. urednik Informativnoga programa HTV-ja Dražen Miočić i glavni urednik HTV-ja Bruno Kovačević, su zaiskali da se urednika i voditelja nedeljnoga Dnevnika gospona Zorana Šprajca kaštiguje polak toga da je povredil radnu obvezu.

Još veliju da im nije štel dati očituvanje radi upita Programskoga vijeća HRT-a i da je zloupotrijebil medijski prostor javne televizije i PV-u odgovoril putem ekrana. I iste tak veliju da ih nije posluhnul iak su i oni odgovorni za program.

Istup gospona Šprajca negovi nadređeni uredniki i Uprava HRT-a glediju kak čistam neprimjereni i neprofesionalni ispad. Polak toga je predsednik Uprave Josip Popovac prijel prijedlog i gospona Šprajca ukoril zbog povrede radne obveze, a Miočić je odlučil da gospon Šprajc do daljnjega ne sme delati niti voditi Dnevnik neg da bu dobil drugi posel kak se i šika.

Iste tak su v priopćenju napisali da su se gospon Šprajc odbili očitovati o slučaju a prema index.hr -ovim informacijama njega nišči nije nič pital.