Čačiću! Ni avto za tebe!

Budući potpredsednik Vlade Radimir Čačić pak je kriv za sudar?! Nesreća se je dogodila snoćka oko osme vure na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu. Murija  nije ni došla jer nije bilo veće materijalne štete.

I sad sledi Čačićevo “Priopčenje”: “Danas, 21. prosinca, oko 20 sati, sudjelovao sam u manjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu. Sukladno dogovoru sa oštećenom vozačicom ispunili smo europsko izvješće, te nije bilo potrebe za policijskim uviđajem, ali smatram svojom obvezom izvjestiti hrvatsku javnost o ovom događaju”, poručio je Čačić.

Da, pitam se samo koliko je dao penez drugom vozaču da ga ne tuži? Pavić bi mu dal više za priču. A Čačić ima dost avtomobilskog putra na glavi.  Početkom ovog leta on je skrivio nesreču u Mađarskoj u kojoj je zginulo dvoje ljudi, a u rujnu ove godine sudjelovao je i u prometnoj nesreći kraj Zagreba. Čačić je bio u službenom Audiju, kojim je udril automobil ispred njega.

Kako ne bi morali svako malo pisati  o novim Čačićevim prometnim avanturama, molimo budućeg potpredsednika Vlade da na koncu konca zeme službenog vozača, kojeg bi plaćao HAK ili Croatia osiguranje. Jeftinije je. A za ljude se ide u rešt…  (Jambralo)