Makar članstvo veli PROTIV, Predsjedništvo laburistov veli ZA EU

Kak sme vete napisali (10.01.)  da su laburisti organizirali nutrešnji referendum za ulazak vu EU.
Rezultati toga referenduma su ovakvi – prenašame dijel teksta a cijeli tekst morete prečitati ovde http://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=1012 :

(tekst je na standardu, najte zameriti)

Unutarstranačka anketa
Pomno smo i detaljno analizirali opasnosti i prednosti oba moguća puta. U toj analizi obratili smo se i našim članovima, tražeći mišljenje i stav. Na dan kad je akcija prikupljanja mišljenja članova počela imali smo 5135 članova. Onima koji imaju elektronsku adresu uputili smo poruku, objasnili namjenu i zamolili da odgovore na isto pitanje koje će se pojaviti i na referendumu – ZA ili PROTIV. Također smo zamolili predsjednike ogranaka, podružnica i povjerenike da zamole članove koji nemaju pristup internetu da nam se jave telefonom, pismom, razglednicom ili bilo koji drugi način. Nažalost, dobili smo svega 1228 odgovora (23,9% članova). To definitivno nije reprezentativni uzorak i ne može se uzeti kao broj koji predstavlja relevantno mišljenje Hrvatskih laburista. Očito još mnogo moramo poraditi na unutarstranačkoj komunikaciji. Od onih koji su se javili ZA je glasovalo 533, a PROTIV 695.

Stav stranke
Predsjedništvo Stranke, zajedno s Klubom zastupnika u Saboru analiziralo je sve dostupne argumente, uključujući i unutarstranačku anketu, racionalno, ne po emocionalnom stavu tko nam se sviđa a tko ne. Zatražili smo i stručnu pomoć eminentnih stručnjaka. Ovim putem pozivamo svoje članove, a to ćemo napraviti i u saborskoj diskusiji, da glasaju ZA pristupanje Hrvatske Europskoj uniji i da odaberu onu opasnost koja nam nudi prilike, te nama i našim potomcima mogućnost da se izborimo za bolju budućnost. Kako to budemo znali, mogli i htjeli. Ipak, bez obzira što kažu elite, to ovisi o nama. – kraj citata,

Kak se z teksta lijepe vidi, članovi Stranke su rekli da su PROTIV a Predsjedništvo Stranke ih ne posluša neg daje članstvu pljusku i veli da je ZA Europsku Uniju. Ej treba kaj dalje komentirati?