Nisu znali, nisu znali, koga su imenovali…

Pregled tisKAjna

 

Ferenč(ak)vároš

Zločesta vrtoglavica

Nisu znali, nisu znali, koga su imenovali…

Autor: RADAR

Veli Ratko da ni imal pojma da su tajnika Haenesa Srećka  Frenečakovog – Skijaša  imenovali vu Nadzorni odbor Janafa.  Čovek se klel da je tak, i osupnut je ostal  kad je doznal da mu je pajdaš imenovan.

Tam kam je imenovan. Ni znal kaj bi rekel  Zokiju  kaj je ipak šef  Vlade. Pa bi trebal znati ak vu nadzornom odboru vrle državne tvrtke, makar  to i Janaf bila , sedi  netko ko je  jer osuđen  radi kriminala. Čim je to procurelo vu javnost i zdigla se medijska halabuka  pa Srećko  moral otići, a Haenes govna kusati. Kajti takve kadrovske majmunarije  novoj vlasti ne trebaju.

Em su predi izborov  morali liste menjati  kajti se na njima našel i haenesov burgemajster Velkog Sela pri Dravi  kaj voli piti i voziti,  pa su ga morali s liste maknuti. Ve budu i za Srećka novo mesto morali iskati. Da mu se najde.  Ali to više nebu vu državnim poduzećima kak mi se vidi.

A i ve bu i Zoki bolje gledal koga bu mu Ratko  vu partijske kvote rival.  I kakve  vrle kadrove se posud zapošljaval. Da pak nebu bilo, nismo znali, nismo znali, koga su podobnega vu političke sinekure imenovali. S kriminalnim  pedigreom ili bez njega.  Nekima svejedno.

Zvir:
http://regionalni.com/tocka-na-i/kolumne/nisu-znali-nisu-znali-koga-su-imenovali-8286/

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kupiti srečku il Srečka (Ferenčaka)?

Ris(an)ek
Če si srečen …, 02:14
(malo kajkavščine)

http://www.youtube.com/watch?v=xMc24QFatak

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ferenc(ak) Liszt
Uvertira mađarske hapsodije?

MAGYAR RAPSZÓDIA II – Mađarska rapsodija II u izvedbi 160 tamburaša – Šokačka rapsodija 2006. , 06:47
Magyar rapszódia II (Ferenc – Franz Liszt) u obradi I. Kuljerić, a pod dirigentskom palicom Mihaela Ferića izvode 160 hrvatskih tamburaša zajedno s dvjema damama – Tenom Novosel i Zrinkom Pandurić.

http://www.youtube.com/watch?v=oCvl7z5vIv0