23.03.2014. v Pribislavcu: 1. Dramski zestanek August Lesjak “ALKap”

V Pribislavcu 1. Dramski zestanek August Lesjak “ALKap”

Dramska Diletantska Družina “ALKap” Kulturno-umetničkoga društva “Kaštel” Pribislavec organizera zestanek amaterske dramske skupin posvečen začetniku dramskoga amaterizma v KUD-u “Kaštel” Pribislavec, pokojnomu Augustu Lesjaku.
Zestanek bu se održal v nedelu 23. ožujka (gregurevščaka, sušca, protuletnaka) leta 2014. v dvorane društvenoga doma Pribislavec z početkom ob 17 vur. Na zestanku bu zvedeno nekuliko dramske vupriličejn domače i gostujuče dramske skupina prema sledečomu rasporedu:
17.00  vur:
DDD ALKap KUD-a Kaštel Pribislavec- 3o min
17.40 vur:
Dramska grupa vudruge žen “Preslica” z Sračinca – 20 min

18.10 vur:
KUU „Zvon“ Mala Sobotica- 35 min
19.00 vur:
KUD Žiškovec

Zvir:

http://www.mnovine.hr/novo/index.php?option=com_content&view=article&id=26286:u-pribislavcu-1-dramski-susret-august-lesjak-alkap&catid=339:najave&Itemid=411

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Predstava “TO JE NE RAZLOG KA SE NE TRINKNEMO” Diletantske dramske družine KUD-a “KAŠTEL” Pribislavec bu v Buševce, vu rame (okviru) Kaj-Buš-a 2013., prazvedena (premijera).
Režiser i jen od dva glumce je Franc (Franjo) Oreški.

Predstava je spomenek dve nočne čuvarov za vreme primopredaje šihte. Dolazeči čuvar pripoveda odlazečomu da se vane zišlo puno ludi na nekakvomu skupu, protestu il nečemu sličnomu, ke ne zgledi na dobro….

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DDD KUD-a “Kaštel” Pribislavec_ “To je ne razlog ka se ne trinknemo“, 10. KAJBUŠ, 14:50